Skip to main content
0
Taxi Service

Taxi prevoz Podgorica Petrovac Proveri Cenu

By August 7, 2023October 25th, 2023No Comments

Budućnost sama na vrhu nakon preokreta protiv Petrovca majstorija Almeide

Takođe, naš limo servis vam je na usluzi i za udobnu vožnju u suprotnom pravcu, tj. Cena pouzdanog taksi prevoza u Petrovcu je vrlo pristupačna, a omer cene i kvaliteta je ono što je zajamčeno. Ukoliko imate nekih pitanja slobodno nam se
obratite https://podgorica.taxi/ i mi ćemo odgovoriti na svako. Imamo komforne automobile koji su uvek uredni i čisti a pouzdanost i brza usluga prevoza je zagarantovana. Radimo i prevoz putnika do aerodroma u Podgorici ili Tivtu u zavisnosti od potrebe putnika.

To znači da vi određujete polaznu i dolaznu lokaciju u Crnoj Gori i blagovremeno zakazujete vreme polaska koje vama odgovara. Da li se vozite sami ili vodite još nekog ne utiče na cenu s obzirom da ste zakupili vozilo sa vozačem i cena koju plaćate se odnosi na celo vozilo. Po fiksnoj ceni za celo vozilo i bez skrivenih troškova na aerodromu će vas sa https://taxi-travel.me/ natpisom vašeg imena čekati uniformisani profesionalni vozač koji će vas i vaše saputnike prevesti luksuznim automobilom ili kombi vozilom. Rezervišite kod nas eksluzivni taxi prevoz sa aerodroma Podgorica, ili iz Vašeg smeštaja u Podgorici do Petrovca. Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su plaže Lučica i Buljarice.

Individualni prevoz u Crnoj Gori

Cena transfera je uvek fiksna sa uračunatim svim troškovima i čekanjem na aerodromu do 1h nakon sletanja aviona što je više nego dovoljno da se izađe iz aviona, preuzme prtljag i prođe carinska kontrola. Cena je uvek za iznajmljivanje celog vozila namenjenog samo vama i vašim saputnicima. Osim za prevoz automobilom u jednom smeru(transfer), kod nas možete iznajmiti vozilo sa vozačem taxi petrovac za bilo koju vrstu poslovnog ili turističkog putovanja koja uključuje čekanje, više odredišnih lokacija i povratak. Izaberite između direktorskog Mercedesa E klase ili VIP automobila Mercedes S klase. Naši partneri u Crnoj Gori pružaju isključivo individualni (privatni) taxi transfer od vrata do vrata bez deljenja sa drugim putnicima osim ako putujete sa prijateljima/porodicom.

  • Radimo i prevoz putnika do aerodroma u Podgorici ili Tivtu u zavisnosti od potrebe putnika.
  • Naši partneri u Crnoj Gori pružaju isključivo individualni (privatni) taxi transfer od vrata do vrata bez deljenja sa drugim putnicima osim ako putujete sa prijateljima/porodicom.
  • To znači da vi određujete polaznu i dolaznu lokaciju u Crnoj Gori i blagovremeno zakazujete vreme polaska koje vama odgovara.
  • Cena je uvek za iznajmljivanje celog vozila namenjenog samo vama i vašim saputnicima.

Leave a Reply

Close Menu